Om oss

SWEJS står för Swedish Executive Jazz Society. Det är en ideell förening som nu går på sitt tjugotredje verksamhetsår. Målsättningen är enkel. En fredaglunch i månaden "under terminerna" bjuder vi in till lunch i Odd Fellows lokaler på Västra Trädgårdsgatan i Stockholm [karta]. Då blir det jazz: Huspianist spelar välkomnande musik från öppningstiden klockan 11. Huvudattraktionen, en inbjuden solist eller grupp, börjar spela runt 12 i ungefär en timme.

Initiativtagarna är ett kompisgäng som tycker detta är en rolig, ideell grej. Glädjen med verksamheten skall smitta av sig på inbjudna musikanter och vidare till publiken. Många av jazzens stora i Sverige har under de här åren konstaterat att det fungerar.

Styrelseledamöterna heter Anders Sjöstedt (ordförande), Lars Sjöberg, Bo Ahnegård, Elisabeth Matsgård, Peter Ander och Bengt Eriksson. Kontakta oss på kontakt@swejs.se.
 
Årsmöte hålls normalt på våren efter konserten dvs c:a 13.30

GÖTETJAZZ

Alla vet att SWEJS sedan 1999 också finns i Göteborg, nu på Nefertiti. Om du vill veta vad som händer där skriv till swejsgoteborg@gmail.com