2020-01-13

Gott Nytt SWEJSår


Hej SWEJSare och gott nytt jazzår 2020
SWEJS går nu in i sitt 23 verksamhetsår och  det känns som vi orkar ett tag till, tack vare den sköna respons vi får från er medlemmar. Artisterna älskar ju att uppträda för en sån fin publik som vi har och det bemötande de får. Vår ljudtekniker Ola Sandborg beslöt sig för att sluta efter 22 prickfria år där han inte utevarit en enda konsert – fantastiskt. Ola avtackades vid vår avslutningskonsert i december och får nu komma och lyssna som publik hädanefter. Annars är det samma stab som tidigare. Vi ser fram emot att få träffa er i vår med början den 24 januari. Vi tycker som vanligt att vi har ett toppenprogram nu i vår med artister som vi vet att ni gillar, även om ni inte alltid har hört namnen förut.
Så till det formella. Vi sänder inte ut brev med inbetalningskort till er som har mejl utan vi hoppas att ni tar del av detta budskap genom mejlen. Årsmötet bestämde medlemsavgiften för 2020 till 250 kr.
Nytt för i år är att vi gått över till bankgiro, så betala till  bg 5359-7092 och ange namn och mejladress. Om du har bytt postadress så meddela oss även den. Ibland behöver vi nå er med s k snigelpost när något annat inte fungerar. Vi fick under 2019 även ett eget swishkonto där vi mottar entréavgifter från dem som inte gillar kontanter. Det kontot 1231662493 går även att använda för medlemsavgiften, kanske med risk för lite merarbete för oss avseende identifiering osv. Slutligen kan ni betala kontant den 24/1 i samband med lunchen. Oavsett hur ni betalar vill vi gärna att det sker senast den 24/1.
Du vet väl att du tjänar 70 kr på varje entré vid medlemsskap och redan efter tre luncher har tjänat in medlemsavgiften. Medlemsavgiften går till en mindre del åt den administration som trots allt behövs även om vi arbetar ideellt i styrelsen, men framför allt går den till att vi vågar satsa på lite dyrare artister såsom storband ibland. Så vi hoppas du  är med oss som medlem även under 2020. En del har redan betalat, men detta meddelande går till alla av praktiska skäl.
Du som vill oss något såsom ny adress eller annat kan mejla till kontakt@swejs.se eller med brev till SWEJS, c/o Sjöstedt, Artillerigatan 10,  114 51 Stockholm.
Välkommen till jazzvåren 2020 hos SWEJS
Swejs styrelse genom
Anders Sjöstedt