2019-03-05

15 mars LSD med Toka Voka Strings

Den 15 mars får vi uppleva hur en gammal svensk mästare tas om hand av sju unga svenska mästare. Den gamle mästaren var en av Sveriges internationellt största jazzstjärnor, barytonsaxofonisten Lars Gullin, som under sin livstid åstadkom en lång rad klassiska jazzlåtar. Dessa får vi höra framföras under mycket unika och personliga former av trion LSD samarbetande med stråkkvartetten Toka Voka Strings. LSD består av SWEJS-favoriterna saxofonisten Fredrik Lindborg (primärt baryton vid detta tillfälle), basisten Martin Sjöstedt och trummisen Daniel Fredrikson. De fyra damerna i Toka Voka Strings är Emili Jeremias på cello, Emma Morsten på viola, Karin Hellqvist och Malin Thurén på violiner. Fredrik fungerade som bandledare för den septett som spelade för oss på Vasateatern 2017 och visar nu sin mångsidighet med denna unika septett som kommer att ge helt nya dimensioner till den härliga Gullin-musiken. Lars Gullin har en egen vänförening och vi önskar medlemmarna i detta sällskap välkomna till denna SWEJS-konsert!ÅRSMÖTE
 Efter konserten sker SWEJS årliga ÅRSMÖTE i lokal nära konsertlokalen.

>Tider, plats och priser: Kassan öppnar 10.45, baren öppnar och mingelmusiken startar 11.00, konserten 12.00 till ca 13.15.

V:a Trädgårdsgatan 11A är adressen. Entré inkl. lunch är 280 kr för medlem, 350 kr för övriga (helst Swish eller kontanter, men kort kan accepteras. Swishbetalare som betalar till 070-5688071 före 08.00 den 15/3 undviker kassakön.
Vårens fortsatta program:
26/4 Stockholm Voices – sångkvartett med kompkvartett
17/5 Kustbandet
.