2018-10-10

19 oktober Isabella Lundgrens Kvartettt


Vad har den japanska jazzpubliken gemensamt med SWEJS-publiken? Svaret är enkelt! Vi räknar båda Isabella Lundgren och hennes band till våra absoluta favoriter. Isabella och hennes spelsällskap har just kommit tillbaka från ännu en bejublad Japanturné och kommer att bjuda SWEJS-arna på några godbitar från denna och vi kan förutse att man även hos oss kommer att uppleva ett med Japan jämförbart jubel. Isabellas kvartett består förutom primadonnan själv av hennes mycket samspelta komp(isar): Fredrik Ekestubbe på piano, Niklas Fernqvist på bas och Daniel Fredriksson vid trummorna – samtliga med det bästa renomméet hos alla trogna SWEJS-medlemmar.

Det pågår Jazzfestival i Stockholm så huvudstaden kryllar av jazzälskare från hela landet så det är viktigt att våra medlemmar infinner sig i god tid eftersom vi vet att SWEJS-konserten kommer att locka många från när och fjärran till V:a Trädgårdsgatan och SWEJS.

Missa inte en av årets höjdare på SWEJS – en av årets festivalscener!!

>Tider, plats och priser: Kassan öppnar 10.45, baren öppnar och mingelmusiken startar 11.00, konserten 12.00 som inte längre följs av jam. V:a Trädgårdsgatan 11A är adressen. Entré inkl. lunch 250 kr för medlem, 300 kr för övriga (helst Swish eller kontanter men kort kan accepteras. Swishbetalare som betalar till 070-5688071 före 08.00 den 19/10 slipper kassakön).
Höstens fortsatta program:
9/11 Mathias Algotsson Kvartett,
23/11 Good Morning Blues med Claes Janson,
7/12 Leon Falk Satchmo Tribute