2016-11-23

2 december 2016 Andreas Pettersson Quartet

December randas och det är dags att ta fram adventskalendern för lucköppningar. SWEJS har en riktig godbit i luckan den 2 december: Gitarrkungen Andreas Pettersson med sina tre hejdukar. Andreas är den mångsidige virtuosen med så många strängar på sin gura så han behöver minst två, en Gibson och en Fuchs. Fuchs har gjort Andreas till sin speciella skyddsling eftersom man anser att ingen kan locka fram instrumentets magi som han. Musiken är härligt varierad – här bjuds bl.a. George Gershwin, Henry Mancini, Gotlandsinspirerade toner och givetvis den outtömliga amerikanska visboken.

Kvartetten är ytterst väl sammansvetsad efter långt samarbete: Daniel Tilling, kär SWEJS-vän på pianot, Josef Karnebäck på bas samt den grymme trummisen Sebastian Ågren. Vi kommer att längta intensivt efter den skiva gänget just spelat in i ABBA-studion för utgivning i vår men vad gäller livemusik kunde inte julmånaden börja på ett bättre sätt för SWEJS-publiken!

>Tider, plats och priser: Kassan öppnar 10.45, baren öppnar och husbandet startar 11.00, konserten 12.00 som följs av jam. V:a Trädgårdsgatan 11A är adressen. Entré inkl. lunch 250 kr för medlem, 300 kr för icke-medlemmar och 150 kr för lunch för jammare.
BETALNINGEN MÅSTE SKE MED KONTANTER!

Årets final:
16/12 Olof’s Hot Ten

Vårens datum (prel): 20/1, 17/2, 10/3, 21/4, 19/5. NOTERA NU!