2015-11-12

20 november Hayati Kafé med Carefree Big BandFör att bekämpa all dysterhet som novembers gråväder kan framkalla har vi denna gång laddat ordentligt med motmedel: en av våra stora crooners Hayati Kafe som matchas med ett lika stort band Carefree Big Band. Hayati har gästat SWEJS tidigare och demonstrerat att han behärskar den amerikanska sångboken mästerligt. Hans framträdande nu kommer att upplevas som en fin hyllning till en av jazzens och populärmusikens stora profiler, Frank Sinatra, som skulle ha fyllt 100 år tre veckor senare, den 12 december.  Carefree Big Band besöker oss för första gången och har också sina amerikanska förebilder, Count Basie och Woody Herman, så svänget kommer inte att saknas. Bandet har turnerat med Hayati så samspelet mellan dessa är oklanderligt. Ett SWEJS-besök den 20 november är det bästa receptet mot höstdepressioner. Chansa inte genom att avstå!

Vi inför en förändring: För att förenkla kassaarbetet och slippa ha en regel om prioritet för lunchätare så ingår lunch alltid i priset. Jammares lunchpris 150 kr.
 >Tider, plats och priser: Kassan öppnar 10.45, baren öppnar och husbandet startar 11.00, konserten 12.00 som följs av jam. V:a Trädgårdsgatan 11A är adressen. Entré inkl. lunch 250 kr för medlem, 300 kr för icke-medlemmar och 150 kr för lunch för jammare..
Kommande program:
4 december: Janne Kullhammar & Smith Resolute Jazz Band
18 december. Absolut Jazz under ledning av Björn Holmsten