2013-10-08

18 oktober: ISABELLA LUNDGREN och DUKE HEITGER med CLASSIC JAZZ QUARTETUtsålt! Stående ovationer! Ja, en fantastisk upplevelse blev det för alla som lyckades komma in förra hösten när sångsensationen Isabella Lundgren tillsammans med Classic Jazz Quartet bestående av Jesse Lindgren, trombon, Klas Lindqvist, sax och klarinett, Holger Gross, banjo och gitarr samt Göran Lind, bas, besökte oss. Den 18 oktober kommer gänget till oss igen och denna gång med en av New Orleans främsta trumpetare Duke Heitger. Så det är bäddat för en ny formidabel succé som vi har nöjet att arrangera denna jazzfestivalvecka när hela stan kommer att genomljudas av svängiga tongångar.
Vi försöker duka med ännu fler platser denna gång men det finns bara ett sätt att försäkra sig om plats: att komma i god tid  - ett råd som ges inte bara till dem som inte fick plats förra året utan till alla.
>Tider, plats och priser: Kassan öppnar 10.45, baren 11.00, konserten 12.00 som följs av  jam!. V:a Trädgårdsgatan 11A är adressen. Entré 120 kr medlem, 170 kr övriga. Lunch 130 kr.
Höstens datum sedan:
15 november Yazzmen 4.3.Q
6  december  Amanda Sedgwick Kvartett
20 december Deri Rowlands med sin Dream Quartet