2013-02-05

15 februari Anneli Evaldsson med kvartett

Dags för SWEJS-publiken att få uppleva ytterligare ett stjärnskott på den svenska jazzvokalhimlen: Anneli Evaldsson. Anneli tillbringade 4 år i London och utvecklade sig som sångerska för att sedan – tack för det – återkomma till Sverige och göra stor succé var hon än framträder: ”Fascinerande, ungdomlig, magnetisk”, ”hennes röst är exceptionell – kraftfull, nyanserad och sensuell på samma gång” är bara ett par av de omdömen kritiker har fällt efter hennes konserter. Hon har haft konserter på Konserthuset, Fasching m.fl. ställen så nu minsann har hon kvalificerat sig för att komma till SWEJS.
Hon understöds av ett kanongäng: SWEJS-favoriten Daniel Tilling, piano, Niklas Wennström, bas, och Sebastian Ågren, trummor.
Som särskild attraktion kompletteras kvartetten av en annan SWEJS-favorit, gitarristen Andreas Pettersson, som också finns med på Annelis senaste platta som kom i november.
Det är alltså dukat för ytterligare en minnesvärd SWEJS-upplevelse. Men: Kom i tid! Som framgick av brevet för en månad sedan tvingas vi införa regeln att platshållning för kompis inte kan ske efter kl. 11.30 med mindre än att man också betalat för kompisen.
>Tider, plats och priser: Kassan öppnar 10.45, baren 11.00, konserten 12.00 som följs av jam. V:a Trädgårdsgatan 11A är adressen. Entré 120 kr medlem, 170 kr övriga. Lunch 130 kr.
Vårens datum sedan:
15 mars: Karl Olandersson Kvartett
19 april: Gugges Gubbar med Claes Janson
17 maj: Stockholm Stompers
.