2010-12-05

ETT MAKALÖST JULPARTY 17 DECEMBER

Årets sista SWEJS-konsert kommer att bjuda på en oförliknelig show framförd av landets främsta ”music entertainment”- grupp, Jump4Joy.
Jump4Joy har rönt ovationsartade mottaganden på jazz- och bluesfestivaler i hela världen: Köpenhamn, Oslo, Paris, London, Berlin, New Orleans, Havanna, Moskva, Seoul m.fl. och nu senast vid en succéturné i Kina. Gruppen är nog idag en av de internationellt mest uppmärksammade svenska musikakterna. Musiken svänger oerhört och framförs under obetalbara humoristiska former.
Bandet består av pianisten/singer/songwritern/visslaren/spexaren Ulf Sandström, den hårdföre saxofonisten Bo ”Mighty” Gustafsson samt på bas och trummor det erfarna Ulf Lundell/Bopperskompet Surjo Benigh och Kenneth Björnlund.
Till lunchen bjuds en jultallrik som kan förses med säsongsriktiga tillbehör. Risken är dock stor att Du får äta Din lunch stående för ingen kan sitta still när Jump4Joy drar igång.
VÄLKOMNA TILL DENNA JULJAZZBURLESK!!

Minglet och baren öppnar 11.00 med husband på plats. Konsertstart 12.00. Lunch med dryck och kaffe 130 kr. Happy hourpriser på öl och vin. Entré 120 kr för medlem och 170 kr för gäst.
Jam som vanligt efter konserten. Sista gången som vi bjuder jammarna på maten. Efter nyår tas denna fringis bort.
Vi startar 2011 den 21 januari med Ellman-Larsson Constellation.
Mailadress info@swejs.se för synpunkter och tips mm