2010-12-28

21 januari Ellman-Larsson Constellation.

Tack för att ni kom till decemberkonserten. Det var kul att se alla där. Det blir dock lite trångt och några fick vänta på maten. Men nu har vi möjlighet att ta hand om er bättre. Så första nyårslöftet får bli: jag skall gå oftare på SWEJS 2011 och inte vänta till jul!
Vi bjuder som vanligt på bästa jazzen i stan. Ellman-Larsson Constellation, vad är det? Jo Sven Larsson med sin bastrombon har spelat med ”alla” från Radiobandet och framåt t o m med James Last. Han har skrivit ihop fina arrangemang på många svenska låtar av Lassarna Färnlöf och Gullin och sedan blir det förstås en del ever-greens. Kapellmästarkollegan har vi njutit av förut, Anders Ellman, med sin mjuka ton i kornetten eller flygelhornet. Övriga är Linus Kåse, sax, Maria Kvist piano, Sven Erik Johansson bas, Bosse Söderberg trummor. Öronfröjd med glimten i ögat utlovas.

Minglet och baren öppnar 11.00 med husband på plats. Konsertstart 12.00. Lunch med dryck och kaffe 130 kr Entré 120kr för medlem, 170 kr för gäst. Jam som vanligt efter konserten. Jammare bjuds på entrén.
Mailadress info@swejs.se för synpunkter och tips mm.